ISSETI copyright 2008

Web Designed by Andi Turdiu

ISSETI ofron kurse kompjuteri, kurse gjuhësh të huaja si dhe kurse të matures shteterore. Për momentin

ISSETI ka një qendër trajnimi dhe testimi të Teknologjisë së Informacionit, një qendër të trajnimit dhe

testimit të gjuhëve të huaja si dhe një qendër mikse për trajnimi të të gjitha llojeve. Për më shumë

informacion lutem vizitoni rubriken "Trajnime".                                                                                                               

ISSETI në këto pesë vjet eksperiencë ka bashkëpunuar me disa kompani private dhe institucione në

Shqipëri dhe Europë. Rrjeti që ISSETI disponon në këto momente mbulon gjithë Shqipërinë duke

planifikuar krijimin e dy qendrave të reja të testimit në dy qytete të Shqipërisë.Për më shumë informacion

lutem vizitoni rubriken "Partnerë".

 

ISSETI është përfshirë në disa projekte kombetare në fushën e Teknologjisë së Informacionit në Shqipëri

dhe tani është gjithashtu partner në një projekt Europian i titulluar "SEE INNOVATION -Facilitating

innovation for ICT SMEs in South Eastern Europe", projekt i cili do të influencojë marrëdhëniet e ICT

ndërmjet SME-ve të rajonit. Për më shumë informacion lutem vizitoni rubriken "Projekte dhe Studime".

 

Nëse ju jeni një person që dëshiron të bëhet një specialist informatike apo një përdorues i mirë. Nëse ju

jeni një person i cili dëshiron të mësojë gjuhë të huaja si Anglisht, Frengjisht, Italisht, Gjemanisht,

Greqisht, Spanjisht dhe Turqisht. Nëse ju jeni një ekonomist profesionist apo student ekonomie dhe

dëshironi të mësoni programet financiare kompjuterike ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni  

                                                                                                                               

 

ISSETI u krijua në Korrik 2003 nga një grup matematikanësh dhe informatikanësh shqiptarë nga Tirana

Aktiviteti i trajnimit filloi në Shtator 2003 duke kompletuar një tërësi shërbimesh në fushën e ICT-së.

Përgjatë gjysmës së dytë të vitit 2003 ISSETI pati sukses të plotë në trajnimin e qytetarëve shqiptarë

në Teknologjinë e Informacionit                                                                                ...më tepër informacion

 

Rreth nesh 

Çfarë bëjmë ne 

Kliko ketu...

English

Shqip 

LCDS ( Informatika , Biologjia , Kimia, Historia)

To become professionals

ISSETI